Icehotel - 20% rabatt på din bokning

Icehotel - 20% rabatt på din bokning

Boka en magisk upplevelse. Just nu får du 20% rabatt på boende bland iskonst hos IceHotel.

Icehotel firar 30 år med ett exklusivt jubileumserbjudande på 20% rabatt på boende bland originalkonst av is och snö, skapad av konstnärer världens alla hörn. Välj mellan boende bland iskonst i:

ICEHOTEL #30 – vinterhotellet som byggs upp varje år i december för att sedan smälta ner i mitten på april. 15 unikt utformade konstsviter samt 20 isrum av standardutförande. Obs, endast öppet fram till 14 april 2020.

ICEHOTEL 365 – det prisbelönta permanenta hotellet med 9 deluxesviter och 11 konstsviter, alla fyllda med originalkonst av is och snö. Öppet året om med hjälp av solenergi på sommarhalvåret.

Kombinera gärna er natt bland iskonst med några nätter i de traditionella, varma hotellrummen eller stugorna för att hinna uppleva området, de olika matupplevelserna och de arktiska utomhusaktiviteterna till fullo. Läs mer och upptäck det stora utbudet på icehotel.se.

Erbjudandet avser boende på Icehotel under perioden 1 april - 30 september 2020 och gäller endast vid bokning på www.icehotel.se med rabattkod.

Antalet tillgängliga rum är begränsat. Avser endast nybokningar.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militärrabatt erhåller du följande rabatter: 

    Upp till 20% rabatt på boende bland iskonst hos IceHotel.

    Icehotel firar 30 år och erbjuder ett exklusivt jubileumserbjudande på upp till 20% rabatt på boende bland vacker iskonst, skapad av konstnärer från hela världen.

    Erbjudandet gäller för boende i utvalda rum. OBS: Kampanjkoden som ger 20% rabatt ska anges i rutan ''Kampanjkod'' priser visas då med rabatten avdragen i rött pris. Du kan också visa upp ditt medlemskort vid bokning direkt på hotellet.

20%
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2021 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.