Spuhr - Militärrabatt på AK 4C/D-kolvar!

Spuhr - Militärrabatt på AK 4C/D-kolvar!

Spuhr i Dalby AB är ett innovativt företag som levererar avancerad svensktillverkad utrustning till Försvarsmakten och andra myndigheter sedan 2007.

Företaget är mest känt för våra kikarfästen som bland annat används på PSG 90, men Spuhr tillverkar också kolvar och handskydd till AK 4C och AK 4D. Som medlem i Militärrabatt – och med kortet i hand – har Spuhr nu nöjet att erbjuda Er 10% rabatt på Spuhrs egentillverkade sortiment men dessutom hela 18% rabatt på våra AK 4-kolvar.

All materiell håller samma höga finish och kvalitet som den Spuhr levererar till våra myndighetskunder. Spuhrs sortiment hittar Ni i Spuhrs web shop, men för att ta del av detta erbjudande skall beställningen skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Med beställningen skall även en bild på beställarens medlemskort bifogas.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Medlemskortet ger 10% på Spuhrs egentillverkade produkter såsom kikarsiktesfästen, tillbehör, och uppgraderingskit. På AK 4C/D-kolvar ger det hela 18% rabatt. OBS: Levereras utan kronmärkning.

    Spuhrs sortiment hittar Ni i Spuhrs web shop, men för att ta del av detta erbjudande skall beställningen skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Med beställningen skall även en bild på beställarens medlemskort bifogas.

18%
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2021 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.