Taysta 15% rabatt på delikatessprovningar

Taysta 15% rabatt på delikatessprovningar

www.taysta.se
Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Taysta strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

Hos Tysta kan du förvänta dig:
Professionella högutbildade Sommelierer med stor erfarenhet som garanterar 100 % kvalitet och glädje, vi använder ISO-glas som koncentrerar och framhäver subtila aromer samt endast högkvalitativa drycker och delikatesser.

Om du befinner dig i närheten av Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås eller Örebro kan du även ta del av våra öppna provningar. Var och varannan lördag och fredag arrangeras provningar där deltagarna får sätta sina sinnen (framförallt smaklökarna) på prov och förhoppningsvis få upp ögonen för en ny favorit. På provningarna bjuds dessutom på ett och annat smarrigt tillbehör, såsom ost, bröd eller noggrant utvalda charkuterivaror. Med guidning från en professionell sommelier diskuterar deltagarna smak, doft och övriga intryck, bedömer olika kombinationer av drycker med tillbehör, samt diskuterar historien bakom kvällens urval. För dig som vill avnjuta goda drycker och mat i gott sällskap är våra öppna provningar det utmärkta sättet att inviga helgen på.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • 15% rabatt på din provning. ( Gäller endast nya kunder. )
    Se lediga datum & boka din provning hos Taysta.

15%
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.