Tillfälliga kampanjer

 • Hotel Birger Jarl 12% rabatt!
  Kampanj avslutas:
  30-september-2020
  12%

  Centralt boende med 12% rabatt

  Hotel Birger Jarl erbjuder 271 rum, sviter och studios i centrala Stockholm. Här bor du nära shopping, nöjen och andra spännande aktiviteter. I den ljusa och välkomnande lobbyn hittar du både bar och restaurang där du kan slå dig ner för en drink eller en bit mat. Lägg till garage, gym med utsikt och ett personligt bemötande. Frukost och wifi ingår i erbjudandet. Här finns gott om utrymme för såväl inspirerande möten som skön avkoppling.

 • Outdoor Brands - rätt utrustning sedan 1945
  Kampanj avslutas:
  31-oktober-2020
  10%

  Sedan Outdoor Brands (Spejder Sport i Danmark) grundade Danmarks första och största friluftskedja 1945 vet Outdoor Brands att bra utrustning gör skillnad när du utsätts för vädrets och naturens makter. Outdoor Brands hjälper dig med utrustning för alla dina äventyr utomhus. www.outdoorbrands.se

 • Nutris - 20% på din beställning
  Kampanj avslutas:
  30-september-2020
  20%

  Nutris är till för dig som vill lägga ett par minuter per dag på att göra en enkel men stor investering i dig själv och i din hälsa. Nå dina mål, stärk ditt immunförsvar och få mer energi, med Nutris som din personliga kostrådgivare.

  Hos Nutris får du 20% rabatt på ditt medlemskap. Starta ditt hälsosamma liv idag med Nutris som din personliga kostrådgivare, ett kostprogram på datorn eller via App i mobilen. Vid frågor kontakta vår support på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.