Tillfälliga kampanjer

 • Tidynu - Hemstädning i världsklass upp till 50% rabatt
  Kampanj avslutas:
  31-maj-2020
  50%

  Miljövänlig städning är vår framtid! Tidynu! är ett städföretag verksamt i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Västerås.

  Tidynus mål är att underlätta din familjs vardag genom att erbjuda hemstädning av hög kvalitet med personligt engagemang. Tidynu värnar om miljön och använder sig utav miljövänliga, biotekniska rengöringsmedel.

  Tidynu! är systerföretag till barnpassningsföretaget Nannynu! som varit aktivt sedan 2007. Båda bolagen omfattas av kollektivavtal. Som medlem i Militärrabatt får du 10% rabatt på ordinarie pris löpande, 50% rabatt på fösta städningen vid bokning av återkommande städning, en uppsättning städprodukter från Pure Effect (värde ca 650kr) bid första städningen.

 • Emma Madrass – 45% rabatt
  Kampanj avslutas:
  30-april-2020
  45%

  Emma Madrass erbjuder just nu alla som är medlemmar i Militärrabatt 45% rabatt fram till 13:e april!.

  Emma Madrass erbjuder högkvalitativa madrasser, bäddmadrasser och kuddar online. Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sängen, därmed är det extra viktigt att investera i god sömnkvalitet. Emma erbjuder alla kunder fri frakt, fri retur, 10 års garanti samt 100 nätters provsömn, så att du kan känna efter om madrassen är rätt för dig. Skulle du motförmodan ångra dig återbetalar Emma Madrass dig hela beloppet. Emma Madrass har dessutom vunnit bäst i test i 7 europeiska länder och kan därmed titulera sig som Europas bästa madrass. Läs mer här.

 • Gymstar - 15%
  Kampanj avslutas:
  30-april-2020
  15%

  Gymstar är ett företag som säljer Kostillskott,kläder och redskap till förmånliga priser online. Gymstar har funnits sen 2012. Besök Gymstar: www.gymstar.se hos Gymstar blir du aldrig besviken. Som medlem hos Militärrabatt erhåller du 15% på hela sortimentet.

 • Sibylla 10% rabatt
  Kampanj avslutas:
  30-juni-2020
  10%

  Sibylla har snabbmat för alla smaker, vare sig du är ute efter en hamburgare, en kebab eller varför inte en lätt kycklingsallad. Sibylla har mättat svenska magar långt innan deras konkurrenter kunde stava till ordet snabbmat. Redan 1932 serverade Sibylla deras första korv. Som medlem i Militärrabatt har du 10% rabatt på notan vid uppvisande av ditt medlemskort på följande restauranger:

  Sibylla i: Arvidsjaur, Örebro, Enköping, Härnösand, Kalix, Karlsborg, Östersund, Sundsvall, Umeå och Uppsala.

 • Wizeguy - 10%
  Kampanj avslutas:
  30-april-2020
  10%

  Taktiskt utrustning för uniformerad personal & friluftsliv.

  Wizeguy har ett stort utbud av taktisk utrustning, kängor, kläder och mycket mer. Wizeguys butik i Uppsala är fylld med utrustning som passar alla typer av uppdrag. Du hittar flera kända märken som används av militär och polis hos oss. Kom förbi Wizeguy så hjälper Wizeguy er att hitta rätt utrustning när du behöver komplettera den befintliga. Wizeguy har även ett stort utbud av friluftsutrustning som passar en aktiv livsstil.

  Så om du jobbar inom ett uniformsyrke, håller på med skytte, gillar friluftsliv eller liknande. Så har Wizeguy häftiga grejer.

  Välkommen in till Wizeguy! 

 • Mitro Trading - 15%
  Kampanj avslutas:
  31-maj-2020
  15%

  Coola produkter & bästa priserna. Kolla in Mitro Trading sortiment och hitta den perfekta presenten! Snabba leveranser från eget lager i Sverige. Mitro Trading jobbar alltid med Nöjdkund garanti och strävar alltid efter att leverera service i världsklass. Som medlem i Militärrabatt har du 15% rabatt på hela sortimentet. Hitta häftiga och roliga prylar inom kategorierna elektronik, hem och hushåll, husdjur och hälsa.

 • GASP - 15% rabatt
  Kampanj avslutas:
  15-april-2020
  15%

  Nu kan vi äntligen erbjuda dig som medlem i MILITÄRRABATT 15% rabatt på allt från GASP.

  • Fri frakt
  • Fria returer
  • Går ej att kombinera med andra koder
  • Gäller på alla produkter
 • Icehotel - 20% rabatt på din bokning
  Kampanj avslutas:
  31-maj-2020
  20%

  Boka en magisk upplevelse. Just nu får du 20% rabatt på boende bland iskonst hos IceHotel.

  Icehotel firar 30 år med ett exklusivt jubileumserbjudande på 20% rabatt på boende bland originalkonst av is och snö, skapad av konstnärer världens alla hörn. Välj mellan boende bland iskonst i:

  ICEHOTEL #30 – vinterhotellet som byggs upp varje år i december för att sedan smälta ner i mitten på april. 15 unikt utformade konstsviter samt 20 isrum av standardutförande. Obs, endast öppet fram till 14 april 2020.

  ICEHOTEL 365 – det prisbelönta permanenta hotellet med 9 deluxesviter och 11 konstsviter, alla fyllda med originalkonst av is och snö. Öppet året om med hjälp av solenergi på sommarhalvåret.

  Kombinera gärna er natt bland iskonst med några nätter i de traditionella, varma hotellrummen eller stugorna för att hinna uppleva området, de olika matupplevelserna och de arktiska utomhusaktiviteterna till fullo. Läs mer och upptäck det stora utbudet på icehotel.se.

  Erbjudandet avser boende på Icehotel under perioden 1 april - 30 september 2020 och gäller endast vid bokning på www.icehotel.se med rabattkod.

  Antalet tillgängliga rum är begränsat. Avser endast nybokningar.

 • Spuhr - Militärrabatt på AK 4C/D-kolvar!
  Kampanj avslutas:
  30-april-2020
  18%

  Spuhr i Dalby AB är ett innovativt företag som levererar avancerad svensktillverkad utrustning till Försvarsmakten och andra myndigheter sedan 2007.

  Företaget är mest känt för våra kikarfästen som bland annat används på PSG 90, men Spuhr tillverkar också kolvar och handskydd till AK 4C och AK 4D. Som medlem i Militärrabatt – och med kortet i hand – har Spuhr nu nöjet att erbjuda Er 10% rabatt på Spuhrs egentillverkade sortiment men dessutom hela 18% rabatt på våra AK 4-kolvar.

  All materiell håller samma höga finish och kvalitet som den Spuhr levererar till våra myndighetskunder. Spuhrs sortiment hittar Ni i Spuhrs web shop, men för att ta del av detta erbjudande skall beställningen skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Med beställningen skall även en bild på beställarens medlemskort bifogas.

 • Solarplexius - 15%
  Kampanj avslutas:
  31-juli-2020
  15%

  Med Solarplexius kan du snabbt montera solskyddet på bilens rutor. Solarplexius unika system gör det mycket enkelt att montera solskydd på din bil. På mindre än ett par minuter minskar du solen strålar med 90%, temperaturen sjunker i bilen och resan blir svalare och betydligt lugnare. När du beställer solskydd av Solarplexius får du tillskillnad från vanlig solfilm rutor som är anpassade efter just din bil. Rutorna är utskurna i Polycarbonat och passar just din bil perfekt. Vill du kan du enkelt plocka ner dom igen, ingen åverkan på bilen, inget lim, inga glipor, bubblor eller repor.

  Solarplexius är en svensk uppfinning och har funnits i över 20 år. Vi har idag över 300.000 nöjda kunder och säljer våra produkter över hela Europa. Solarplexius är marknadens snabbaste och mest lättmonterade solskydd för bilar. Materialet är okrossbart, skivorna kan böjas vid montering. Monteringen gör du själv på 10 minuter och kan enkelt plockas bort vid behov. Inget vatten, inget klister, inga bubblor, inga repor, perfekt resultat varje gång. Gör det enkelt för dig att tona rutorna på din bil, välj Solarplexius solskydd.

 • Stadsbudet - 600 kr i rabatt
  Kampanj avslutas:
  31-juli-2020
  600:-

  Stadsbudet kämpar hårt med att få dig att känna fullt förtroende för oss. Stadsbudet är det självklara valet när du ska välja en flyttfirma i Stockholm. Stadsbudet erbjuer allt från företagsflytt, privatflytt, flyttstädning, magasinering och mycket mer. Kvalitet och service kommer alltid i första hand. Med över 20 år i branschen känner vi oss trygga med att leverera precis det vi lovar: en flytt som är säker och smidig där du som kund är 100% nöjd.

  Stadsbudet är dessutom försäkrade via Alandia Försäkring, vilket innebär att ditt bohag och era inventarier är försäkrade när ni flyttar med oss. Stadsbudet finns i Sollentuna, Stockholms län, och arbetar över hela Storstockholm. Kontakta oss så anpassar vi din flytt så att det blir precis som du vill ha det, Välkommen.

 • Triwa - Klockor av nedsmälta illegala vapen
  Kampanj avslutas:
  30-juni-2020
  20%

  Time for Peace

  Klockor gjorda av nedsmälta illegala vapen. Svenska klockmärket TRIWA har tillsammans med IM (Individuell Människohjälp) tagit fram klockor gjorda av nedsmälta illegala vapen. Metallen kallas för Humanium Metal och för varje såld klocka går 15% tillbaka till antivåldsprojekt i El Salvador, där vapnerna smälts ner.

  TRIWA har genom kampanjen lyckats samla in över 1 000 000 SEK till IMs antivåldsprojekt och nu vill de driva in ännu mer. Ta ställning mot illegalt vapenvåld, med TRIWAs Time for Peace på armen, och bidra till IMs antivåldsprojekt i El Salvador. 

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.